Actua.

Taulers interactius

Revisa el públic i les vendes d’entrades per obtenir informació valuosa. Descobreix què està passant amb els taulers de control en temps real.

Taulers interactius dedicats et guien a través de la interpretació de dades importants d’entrades i d’audiència. T’ajuden a entendre el que importa: com va la venda d’entrades? Qui compra què? Explora les vostres dades seleccionant-les de manera interactiva als gràfics.

Recull informació molt valuosa quan venguis entrades. Comprendre totes les dades recollides i utilitzar-les de manera eficaç pot ser bastant difícil. A més, la gran quantitat de dades pot semblar aclaparadora, cosa que dificulta la identificació d’informació valuosa. Molts sistemes de ticketing requereixen coneixements tècnics per interpretar dades o fins i tot integracions addicionals amb eines d’anàlisi de dades externes.

És per això que Actua ha creat taulers de control específics per analitzar la teva audiència, vendes d’entrades i dades d’esdeveniments, mostrant tota la informació rellevant d’un cop d’ull i des de diferents angles.

Personalitza els taulers de control fent clic a una mètrica o utilitza les eines de selecció i exportació proporcionades per obtenir una visió més detallada i granular del conjunt de dades que estiguis analitzant. Deixa que les teves interaccions siguin una manera potent d’interpretar dades i descobrir patrons.

Estàs a punt per actuar?

Fes que els teus esdeveniments siguin un èxit amb una tiquetera fantàstica i eines de màrqueting integrades.