Actua.

Informes

Tingues sempre accés als fets més recents amb informes personalitzats. Conèixer el teu entorn mai ha estat tan fàcil.

Els informes clars, concisos i precisos proporcionen informació detallada sobre la venda d’entrades, les finances, el públic i molt més. Selecciona períodes i personalitza altres paràmetres per obtenir les dades que necessites

Els serveis de venda d’entrades generen molta informació i pot ser difícil fer un seguiment de tot el que està passant. Moltes organitzacions tenen requisits específics sobre com informar sobre les dades d’entrades, en funció dels tipus d’esdeveniments, tipus de pagaments, perfils de públic, etc.

A més dels taulers de control integrats i interactius, Actua ofereix un sistema d’informes que cobreixen dades clau sobre vendes de taquilla, vendes en línia, qüestions financeres, llistes de públic d’esdeveniments i contingut d’esdeveniments. Personalitza els camps dels informes perquè continguin exactament la informació que necessitis, ja que sabem que la majoria dels organitzadors d’esdeveniments solen utilitzar un nombre limitat d’informes amb regularitat.

Genera i descarrega els teus informes directament des d’Actua i mantén sempre informats als col·laboradors adequats, tant si tenen accés d’usuari al teu compte com si no.

Estàs a punt per actuar?

Fes que els teus esdeveniments siguin un èxit amb una tiquetera fantàstica i eines de màrqueting integrades.