Actua.

CRM d’audiències

Un sistema CRM complet dissenyat específicament per treballar amb públics, amb totes les dades d’audiència disponibles per a campanyes i anàlisis.

Tenir una base de dades d’audiència completa és essencial per treballar bé una campanya de màrqueting i aconseguir així, una exitosa venda d’entrades. Actua t’ofereix un control total sobre les dades del teu públic. Amb filtres senzills, dades i visualitzacions personalitzables i detalls clars del client.

El procés de venda d’entrades o de consulta participativa recull naturalment moltes dades d’audiència. Per fer un bon ús d’aquestes dades, necessites un sistema CRM dedicat. Altres proveïdors capturen les teves dades d’audiència per al seu propi ús, donant-hi un accés limitat o, en alguns casos, sense cap accés.

L’eina CRM t’ofereix la propietat i l’accés directe a totes les dades del teu públic. Consta d’una llista completa de tots els contactes de la teva audiència, que podràs personalitzar. Simplement seleccionant i combinant filtres de l’eina d’exportació, podràs crear fàcilment la selecció de públic que vulguis.

Quan seleccionis un client específic a la llista, s’obre la pantalla de detalls del client, que t’ofereix una visió general completa d’aquest client.

No tenir cap mena de dades, fa que sempre hagis de començar de zero.

Preguntes freqüents


Ja tinc un sistema CRM. Puc seguir-lo utilitzant conjuntament amb Actua?

Per descomptat, simplement seleccionant i combinant filtres de l’eina d’exportació, podràs crear fàcilment la selecció de públic que vulguis, exportar-la i fer-la servir amb un altre gestor.

Estàs a punt per actuar?

Fes que els teus esdeveniments siguin un èxit amb una tiquetera fantàstica i eines de màrqueting integrades.