Actua.

Formularis

Enquestes pel teu públic, formularis de preinscripció, petites o grans recollides de dades i informació. Sigui el que sigui, hi ha la manera de recopilar les dades que necessites.

Amb l’eina de formularis pots preparar enquestes de satisfacció pel teu públic. Enviar un correu electrònic en finalitzar una activitat amb un enllaç a l’enquesta per recollir dades en “calent” tan bon punt els assistents surtin de l’esdeveniment.

Parametritzar les respostes per tal d’obtenir gràfiques i veure de manera ràpida què pensa el públic.

Els camps dels formularis poden vincular-se al perfil de segmentació i així completar i fer créixer el perfil d’aquest usuari. Per tal de conèixer millor el teu públic de manera col·lectiva però també de forma individualitzada.

Els formularis poden recollir camps de text, selectors, múltiples respostes, dates, etc.
Vincular camps a llistes blanques o negres per tal de restringir qui pot i qui no pot completar el formulari. Per exemple, tenir una llista blanca de correus electrònics autoritzats a completar l’enquesta. Si el teu email no és a la llista, no podràs finalitzar el procés. En aquest sentit, també hi ha un webservice capaç de contactar directament amb la base de dades del cens de l’ajuntament per tal de verificar quins DNIs estan inscrits al padró municipal.

Vols que en completar un formulari, el teu públic es pugui descarregar un PDF amb el que acaba d’omplir? És possible. I també ho poden rebre per email, tant el públic com els administradors de la plataforma. Ideal per autoritzacions de menors. Els tutors només han d’imprimir el PDF, que ja està tot emplenat, i firmar-lo.

Indicat per:


  • Enquestes de satisfacció
  • Consultes populars
  • Votacions i concursos
  • Preinscripcions o enquestes amb restricció de qui pot participar
  • Autoritzacions per menors

Estàs a punt per actuar?

Fes que els teus esdeveniments siguin un èxit amb una tiquetera fantàstica i eines de màrqueting integrades.