Actua.

Pagaments directes

Rebre pagaments en línia directament al teu compte bancari, de forma immediata i segura utilitzant un sistema TPV (Redsys).

Rep els pagaments de les teves entrades directament al teu compte bancari. D’aquesta manera tens els diners a la teva disposició tan bon punt s’hagin pagat les entrades. Reduint substancialment els costos en deixar de pagar comissions o costos de gestió als intermediaris.

Moltes solucions de venda d’entrades inclouen una opció de processament de pagament propi. Tot i que això pot semblar pràctic, hi ha alguns problemes seriosos implicats. Els costos normalment seran substancialment més alts, ja que aquests proveïdors poden tenir un gran marge en el processament del pagament. També hauràs d’esperar més per rebre els teus ingressos de les entrades quan un proveïdor actua com a intermediari. I si l’intermedi té problemes, és possible que et quedis completament a les fosques sobre si reps els teus beneficis o quan s’entregaran les entrades.

Tanmateix, el processament de pagaments ha de ser fiable i ràpid, i hauríeu de tenir accés als vostres com més aviat millor. Per tant, Actua us ajuda a prendre el control i consciència de tots els pagaments a temps real i en directe des del mateix tauler de control.

Els informes de comandes detallats garanteixen un seguiment complet de tots els pagaments.

Preguntes freqüents


Puc tenir múltiples TPVs instal·lats al mateix Actua?

Sí, cap problema. És habitual que espais que gestionen múltiples organitzacions tinguin la necessitat de treballar amb més d’una passarel·la de pagament. Nosaltres t’ho posarem fàcil!

Estàs a punt per actuar?

Fes que els teus esdeveniments siguin un èxit amb una tiquetera fantàstica i eines de màrqueting integrades.