Actua.

Pàgina web i venda online

La manera perfecta de promocionar i vendre les teves entrades en línia. Centrada a oferir una experiència d’usuari fantàstica i plena de funcions.

La pàgina web dona una visió general clara dels teus esdeveniments, pàgines corporatives i un procés de pagament sense problemes. Personalitzada seguint l’estil de la teva marca i amb totes les funcions que necessites, com ara descomptes, promocions, vals…

La venda d’entrades en línia pot ser força exigent i, per tant, ha d’oferir una àmplia gamma de funcions com ara plans de seients personalitzats, llistes de preus i descomptes, els pagaments i el lliurament de les entrades han de ser 100% fiables i automatitzats i tot ha de funcionar perfectament en dispositius mòbils.

Actua és una solució en línia completa i fiable per les teves entrades, fins i tot durant els pics de trànsit. Podràs gestionar fàcilment esdeveniments, patis de butaques, preus,descomptes, cupons i qualsevol altre aspecte de la venda d’entrades en línia. Els esdeveniments són totalment personalitzables​​, cosa et permetrà adaptar totes les pàgines segons les directrius de la teva marca.

Actua t’ofereix diverses opcions per presentar els teus esdeveniments. Crea una bonica pàgina per al teu esdeveniment o esdeveniments grupals als menús perquè el teu públic els pugui trobar fàcilment. Les funcionalitats de filtres i calendari fa que la navegació pels teus esdeveniments sigui encara més pràctica.

Actua és una solució molt extensa i inclou moltes opcions. No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per fer-te una demostració de totes les funcionalitats que pots tenir al teu abast.

Estàs a punt per actuar?

Fes que els teus esdeveniments siguin un èxit amb una tiquetera fantàstica i eines de màrqueting integrades.