Actua.

Venda a Taquilla i gestió de comandes

Tot el que el teu personal de taquilla necessita per a una venda d’entrades perfecta i un gran servei al client.

L’eina de venda a taquilla és una aplicació pensada per crear i gestionar comandes fàcilment. Sigui quina sigui l’operació requerida en una comanda, podràs fer-la de forma àgil. Les pantalles fàcils d’utilitzar donen accés a tots els detalls de cada comanda. S’ha prestat especial atenció a la impressió de les entrades ràpida i fiable, amb qualsevol model d’impressora.

Pensa en la taquilla com un taulell de control: aquí és on tens el control total de les operacions de venda d’entrades. Cerca qualsevol comanda en qualsevol camp rellevant i troba immediatament el que busques.

Amb la vista de detall de la comanda, podràs veure tota la informació clau d’un cop d’ull: quines entrades es troben en aquesta comanda, quin és l’estat de pagament, qui ha comprat les entrades, descomptes o cupons utilitzats, etc.

La gestió de comandes és personalitzable i et permet definir qualsevol llista específica de comandes que sigui útil per a la teva situació. Per exemple: una llista de totes les comandes cronològiques, una llista de les comandes no pagades per a l’esdeveniment d’aquesta nit, etc.

Algunes característiques


  • Venda d’entrades i productes associats
  • Venda ràpida
  • Registre de comandes: una visió detallada de les accions que s’han realitzat en una comanda, a quina hora i qui n’és el responsable
  • Drets d’accés avançats vinculats als perfils d’usuari
  • Mètodes de pagament que trieu (més informació sobre la gestió de pagaments)

Estàs a punt per actuar?

Fes que els teus esdeveniments siguin un èxit amb una tiquetera fantàstica i eines de màrqueting integrades.