Actua.

ENTITATS

Visibilitza i connecta les teves entitats.

Entitats és una solució integral que afavoreix donar visibilitat i posar en comú sectors d’un territori i els seus agents.

Característiques clau

Geolocalització

Ubica en un mapa de forma ràpida i fàcil la diversitat d’agents, actors o organitzacions del teu ecosistema municipal. Més informació.

Comunitat activa

Una comunitat activa és una comunitat viva i amb el mòdul d’Entitats podràs vincular esdeveniments a una organització en concret. Més informacio.

Múltiples espais, múltiples passarel·les

Sigues el motor i el punt de trobada on tots els agents tinguin cabuda. Teatres // Auditoris // Sales Polivalents // Museus // Comerços // Escoles // Biblioteques // Centres d’art // Associacions // Centres Culturals. Unir-los per ser més forts. Més informació.

«Actua és abans que res un equip humà que partint de la tecnologia entén el que fem i ens dona suport i acompanya en crear i fomentar la cultura de proximitat.»

Jemima Cano
Gestora cultural i gerent de la Sala Baratza-Vitoria

Què fa que el nostre ecosistema d’entitats sigui especial?

Gestiona múltiples espais.

Ets una organització que gestiona més d’un equipament? Ets un ajuntament que vol unir a tots els agents del seu ecosistema? Vols mapejar totes les associacions del teu municipi?

3.1 Multiples espais
3.2 Ecosistema

Un ecosistema centralitzat.

Una sola instal·lació que centralitza i facilita la gestió de múltiples equipaments i que esdevé un espai de trobada per visualitzar, unir i enfortir el teu ecosistema municipal.

Múltiples passarel·les de pagament.

Converteix-te en l’eina amb la qual els agents del teu entorn puguin fer un pas més cap a l’autogestió. Amb Entitats cada agent podrà rebre els pagaments de les seves activitats en el seu compte corrent.

3.3 Passarelles

Altres maneres d’utilitzar Actua

SEGMENTACIÓ

Comprèn el teu públic.

Els taulers interactius us ofereixen una comprensió sòlida del teu públic. D’on són? Quina edat tenen? Quan compren les entrades?

PARTICIPACIÓ

Garanties democràtiques.

Posem la ciutadania al centre de les decisions municipals. Col·laborem, deliberem i decidim en un entorn proper de transparència i seguretat.
Volem una ciutadania més implicada!

Estàs a punt per actuar?

Fes que els teus esdeveniments siguin un èxit amb una tiquetera fantàstica i eines de màrqueting integrades.