Actua.

SEGMENTA

Coneix el teu públic i converteix-lo en superfans.

Utilitza les teves dades d’entrades per a màrqueting i anàlisi per correu electrònic. Fes créixer el teu públic i augmenta la fidelitat.

Característiques clau

La teva base de dades

Tenir una base de dades d’audiència completa és essencial per a la venda i el màrqueting d’entrades amb èxit. Amb Actua tens control total sobre les dades del teu públic. Amb filtres senzills i visualitzacions personalitzables i detalls clars del client. Més informació.

Segmentació fàcil

Fem-ho fàcil! Segmenta al teu públic des de qualsevol angle. Simplement seleccionant i combinant filtres de l’eina d’exportació, podràs crear fàcilment la selecció de públic que vulguis. Més informacio.

Tauler de control interactiu

Revisa el públic i les vendes d’entrades per obtenir informació valuosa. Descobreix què està passant ara gràcies, als taulers de control en temps real. Més informació.

cristina_jorda

«Servei d’atenció d’excel·lència, molt àgil, tant per resoldre eficaçment problemes com per proposar millores i informar de noves opcions.»

Cristina Jordà
Centres Cívics de Vic

Què fa que el nostre màrqueting d’esdeveniments sigui diferent?

Totes les dades d’audiència al teu abast.

Recull les dades d’audiència que et siguin rellevants i cuida la relació amb el públic al teu propi CRM d’audiència, tot complint les normes de privadesa. Totes les dades són només teves i de fàcil accés.

4.1 Audiencia
4.2 Campanyes

Campanyes que venen entrades.

Sabem de la importància del màrqueting per correu electrònic i és per això que Actua et facilitarà aquesta tasca. Fes exportacions per campanyes dirigides a un públic específic, com ara nouvinguts, visitants fidels, visitants del lloc web amb comandes no finalitzades, etc.

Comprèn el teu públic.

Els taulers interactius us ofereixen una comprensió sòlida del teu públic. D’on són? Quina edat tenen? Quan compren les entrades? Aquest tipus d’informació és crucial per identificar grups objectius rellevants i millorar el teu màrqueting.

4.3 Compren el teu public

Altres maneres d’utilitzar Actua

PARTICIPACIÓ

El teu espai de participació dissenyat per tu.

Dissenya un entorn de proximitat on poder configurar consultes, processos o iniciatives i poder-les complementar amb múltiples eines com ara votacions, enquestes o formularis.

ENTRADES

Una tiquetera i una experiència top!

Ofereix al teu públic una experiència única amb la teva pròpia tiquetera, plena de funcions com ara patis de butaques, descomptes, preus personalitzats i molt més.

Estàs a punt per actuar?

Fes que els teus esdeveniments siguin un èxit amb una tiquetera fantàstica i eines de màrqueting integrades.