Actua.

Infraestructures segures

Tingues tranquil·litat amb la compra ràpida d’entrades en tot moment i còpies de seguretat per protegir les teves dades.

Un sistema de ticketing és una eina que ha d’estar disponible permanentment i, en moments puntuals, pot requerir una potència molt elevada (imagina l’obertura de venda d’un esdeveniment amb gran expectació).

En alguns casos el rendiment dels serveis en línia es poden veure compromesos a causa de diversos factors. Un augment del trànsit que genera pics de càrrega als servidors pot generar un augment de la capacitat requerida del servidor, que pot provocar complicacions com ara la indisponibilitat o els llargs temps d’espera.

Per aquest motiu a Actua hem optat per l’ús de servidors basats en tecnologia Cloud. Aquest tipus de servidors tenen una disponibilitat del 99,99% i una gran potència que podem augmentar a voluntat. Tot plegat ens permet disposar d’una hostatgeria amb un rendiment extraordinari i que s’adapta a tota mena de clients.

Actua aplica les millors pràctiques per maximitzar el temps de funcionament, com ara:
– Centres de dades a Espanya amb alts estàndards de fiabilitat i seguretat, recolzats pel certificat ISO 27001.
– Certificat Wildcard SSL que protegeix la teva web i garanteix la seguretat dels teus clients amb dades encriptades i una adreça web “HTTPS”.
– Fortes mesures de protecció pels teus projectes. El nostre firewall central, així com les darreres tecnologies SIEM i IDS/IPS, protegeixen els teus servidors Cloud de possibles atacs.

Còpies de seguretat

Actua té molta cura en protegir les teves dades. La teva base de dades es replica de forma encriptada a un segon centre de dades físic cada dia.

Estàs a punt per actuar?

Fes que els teus esdeveniments siguin un èxit amb una tiquetera fantàstica i eines de màrqueting integrades.